RING OSS - 08-124 104 10

Byggnadsställning Stockholm

RING OSS - 08-124 104 10

Om oss

Om oss som arbetar med byggställning i Stockholm

Välkommen till vårt byggföretag Byggförvaltarna Europa AB! Vi är ett framgångsrikt och expansivt byggföretag med kompetent personal. 2018 utsågs vi till Årets Gasell av tidningen Dagens Industri och även till Mästargasell, då vi snabbt växte och fick många nöjda kunder.
Anlita oss när ni behöver hyra byggnadsställning i Stockholm. Vi har certifikat inom byggnadsställningar och fallskydd. Med oss ska ni känna er trygga. Anlita oss för säkra byggnadsställningar!.

Anlita oss för kompetent byggservice

Vi är ett företag som erbjuder renovering av fasader, utvändigt måleri och byggservice för privatpersoner i Stockholm. När ni anlitar oss får ni kompetenta byggtjänster. I företaget satsar vi på kompetensutveckling och vidareutbildning. Vi följer med de senaste tekniken och satsar på både arbetsmiljö och säkerhet för alla inom företaget.

Gasellföretag 2018 och god ekonomi

Vi är anlutna till branschorganisationen Byggnads och är försäkrade av Fora och entreprenadförsäkrade av Trygg Hansa. När vi är ute på arbetsplatser legitimerar vi oss alltid enligt ID06, för allas säkerhet. Vi arbetar med KMP-policy för goda rutiner. Dessutom har vårt företag en stark ekonomi och har god kreditvärdighet både av UC och Bisnode.

Gasell av DI   Mästasgasell utsett av DI   ID06  Byggnads  BYN   FORA  Trygg Hansa  Aa   God kreditvärdighet av UC