RING OSS - 08-124 104 10

Byggnadsställning Stockholm

RING OSS - 08-124 104 10

Byggnadsställning

Vi hyr ut byggnadsställning i Stockholm

Välkommen att anlita oss för uthyrning av byggnadsställning i Stockholm. Har ni ett pågående byggprojekt? Behöver ni arbeta med nybyggnation eller renovering som sker över 2 meter ovanför marknivå är det lag på att förse sina anställda med trygga och säkra byggnadsställningar. Det samma gäller även de hantverkare som ni uppdrar att arbeta för er som är privatpersoner.

Kontakta oss – Vi har certifikat på byggnadsställning och fallskydd. Hyr ni av oss vet ni att ni att ni får en trygg och säker byggnadsställning i Stockholm!

Vi har certifikat på byggnadsställning

Vi har certifikat på att vi får sälja och hyra ut byggnadsställning i Stockholm. Det innebär att vi ansvarar för att byggnadsställningarna är trygga och säkra för alla som arbetar på dem.
För att minska risken för fall ser vi alltid över våra byggställningar för att de ska hålla högsta kvalitet, vara säkra men också upplevas säkra. 

Det händer mycket på en byggarbetsplats. Byggmaterial ska transporteras upp, eller ner. Byggarbetarna ska kunna ta sig upp och ner för pauser, hämta verktyg eller för att kunna kommunicera med varandra. Har de då trygga byggnadsställningar som underlättar gör det att risken minskar för olyckor.

Hyr mer än byggnadsställning i Stockholm

Om ni hyr en byggnadsställning i Stockholm av oss får ni också möjlighet att komplittera er order med följande: 

  • Hissar för transport av personer och byggmaterial.
  • Byggnadsställning med väderskydd.
  • Fast monterad byggnadsställning.
  • Byggnadsställnign med hjul för en rullställning.
  • Fasadställning som underlättar vid fasadarbete och renovering.